med leslie

Hej bloggen ! Inget internet än, men nu är jag hos Leslie. Under tiden internet inte har funkat har jag vart med kompisar, shoppat bla en ny skinnjacka och nya converse. Kom till leslie igår, så jag har sovit här, idag har vi bakat cupcakes och varit ute och fotat lite. Vi ska åka hem till mej lite senare, så jag får se om internet är fixat, då kommer jag bli såååå glad ! :D
jag och en av våra söta cupcakes
cupcakes
leslie o jag ♥

hos hilda !

Hej hej bloggen ! Nu är jag hemma hos hilda, vi ska plugga till svenska provet sen ska vi ut och träffa några andra.
Internet funkar fortfarande hemma hos mej.
Kram :)

förlåt, förlåt, förlåt !

Internet funkar fortfarande inte hemma hos mej, åh blir galen. Men nu är jag iaf hos min bror i varberg, kom hit för ngn timme sen, ska stanna här tills på söndag tror.
jag vet inte om internet är fixat när jag kommer hem men det märker ni ju, men troligtvis så är det inte det `hoppas´

Kram ♥

i skolan

Hej bloggen, internet funkar inte hemma hos mej, så förlåt jag har inte kunnat blogga !
Nu är jag iaf i skolan, har håltimme. Får se om internet funkar när jag kommer hem, då kan jag blogga :)

Kram ♥

Leslie is in da house !

Hej bloggen, kommit hem från skolan nu, Leslie hängde med hem och nu ska vi äta mackor och kolla på film, och så ska vi ju prata lite tjejsnack såklart ;) På måndag ska jag och Leslie till gekås, funderar på att köpa en skinnjacka, men vet inte om det finns några snygga där, någon som vet ?



jag och leslie, hihi söta vi är, gammal bild  

precis kommit hem från dansen

Hej boggen. Har precis dansat, men jag funderar starkt på att sluta, när jag var liten älskade jag att dansa, men nu tycker jag bara att det är tråkigt att åka till dansen, och tänker typ åh ja vill inte dansa, men jag får se hur jag gör. Jag har iaf vart i skolan idag, skit många som va sjuka ju, eller typ 4 st eller något, hehe.
Nu ska jag iaf gå ner och äta :)



felicia, jag och hilma idag på dansen. hehe


nyduschad

Nu har jag precis duschat och smörjat in mej med body butter. Nu tänkte jag måla naglarna, och sen blire SOLSIDAN ! älskar verkligen det programmet, så jävla bra :D




mary kate and ashley olsen

Jag älskar verkligen mary kate och ashley olsens stil, så snygg men ändå avslappnad. Lööve it !  


Fotat

Jag har precis vart ute och fotat lite, jag är ju inte så proffsig på att fota och sånt, men jag tog bara lite bilder för skojskull liksom :)

 

blå himmel



min fläta, vet inte varför jag tog kort på den, men jag tycker bilden blev bra :)



conversen va på såklart



insperation



Gud va jag längtar till sommaren nu

converse

Asså converse är dom bästa skorna, jag älskar verkligen dom. Jag har ett par svarta höga, vita låga och lila höga, men nu vill jag köpa ett par vita höga och ha nu till våren. Så jag ska göra dt nästa månad tror jag "längtar"
Converse in my ♥



Mina svarta converse , älska ♥

2011-03-06

Go morron. Va gör jag uppe så här tidigt, klockan är inte ens åtta. Solen skiner idag med, då blir man så glad när man vaknar. Nu ska jag iaf äta frukost, rostade mackor och oboy, och senare ska jag ut i det fina vädret :)

Kram ♥

brunett eller blond ?

Ååh, jag vet inte om jag ska vara brunett eller blond, jag e ju liksom blond egentligen, men så färgade jag det brunt, men nu vill ja bli blond igen. Och om jag blir blond igen kommer jag vilja ha brunt hår igen, gu vilka problem man har..
Va tycker ni, ska jag va brunett eller blond ?



brunett



blond ( bruna linser )




våren är på väg !

Hej hej. Idag känner man verkligen att våren är på väg, solen skiner och det är 5 plusgrader ute, så idag har jag vart ute. Fast nu är jag inne och kollar på en film som går på tv, raise your voice heter den, den verkar faktiskt bra. Och så har jag gjort en ny header, igen, hehe, ne men nu ska jag inte byta på ett tag, va tycker ni, va denna bättre än dom andra ? :)

jag tog lite egobilder idag också, hehe.








Grattis bästavän ! ♥

Min bästavän Emma fyller år idag, grattis gumman älskar dej, hoppas du får en jättebra födelsedag ♥


2011-03-03

Hej Hej bloggen. Hade ju friluftsdag idag, asså jag tycker verkligen att det är sjukt tråkigt, men dt är ju alltid skönt att slippa skolan ;)
Efter den "jätteroliga" friluftsdan, gick jag, linnea, emma och leslie till donken och tjockade oss, haha, ne men det va la ganska gott, brukar typ aldrig äta där, sen hängde jag iaf me emma hem.
Och imorgon ska jag på begravning också :'(
Nu tänkte jag iaf duscha, sen ska jag la kolla nån film.

Kram ♥ 


leslie är här nu :D

Hej hej bloggen ! Har inte bloggat på några dagar nu, fy på mej ! Nu ska jag blogga oftare :)
Leslie är här nu iaf, hon ska sova här inatt. Imorron ska vi ha friluftsdag också, jag tycker inte det är så kul faktiskt.
Fixade om headern lite också, kändes inte riktigt rätt med den andra liksom, va tycker ni? va den finare nu elr ska jag ha den gamla ? =)



Hihi, jag och Leslie i sommras ♥


RSS 2.0