bloggbrist !?

Åh jag vet inte vad jag ska skriva om på bloggen, för hur kul är det att läsa en blogg där man bloggar om va man gör på dagen utan bilder? jag försöker att komma ihåg att ta bilder till bloggen men det blir aldrig så.
Så vad tycker ni jag ska blogga om, vad vill ni se mer av i bloggen ?

Kram ♥


solig dag !

Hej bloggen ! idag va det första dagen i skolan efter påsklovet, det va väldigt jobbigt att gå upp tidigt imorse ska jag säga er, ville ju sova nån timme till iaf. Men vi har temavecka denna veckan så inga lektioner för mej inte :D
Leslie va här innan så vi gjorde smoothies (stavning?) och låg ute och solade i det varma vädret :)

Kram ♥

WOHO !

Nu är jag världens lyckligaste typ, internet funkar ! så jävla glad nu asså, nu kan jag börja blogga som vanligt igen. Men nu ska jag ut i det fina vädret, hörs senare.

Kram ♥

1 april

Hej bloggen ! Har teknik nu, så passar på att blogga lite nu när internet inte funkar hemma :(  Jag har gjort jätte mycket kul men har inte kunnat blogga om det, får berätta när vi får internet. Idag ska emma sova hos mej, vi kanske kan dra till Andrea på kvällen och kolla på film och så. Det är första april idag med, vi försökte att lura våran lärare detgick ju sådär, haha. Nu ska vi gå och äta mat :)

Kram ♥



härlig vårdag :)


RSS 2.0